Четири дрона са атакували Редкинския експериментален завод в Конаковски район на

...
Четири дрона са атакували Редкинския експериментален завод в Конаковски район на
Коментари Харесай

Украйна удари експериментален завод в Тверска област

Четири дрона са атакували Редкинския пробен цех в Конаковски регион на Тверска област, оповестяват съветските Telegram канали Baza и Astra, както и очевидци, представени от съветската работа на Би Би Си.

Според телеграм канала Baza първата офанзива против предприятието е станала към два часа сутринта. Единият от дроновете е паднал върху покрива на завод №4 и се е взривил, вторият е бил свален от Противовъздушна отбрана, вследствие на което паднал близо до цеха и също се е взривил няколко минути по-късно, твърди каналът.

Третият дрон, съгласно него, е атакувал територията на дружество за запалими течности , вследствие на което е развален тръбопроводът и е зародил пожар.

Два часа по-късно различен дрон нападна територията на завода, той също падна в региона на завод №4, твърди Baza. Според канала личният състав на компанията е бил евакуиран и няма потърпевши.

В обществените мрежи бяха разпространени видеа показващи летящия дрон и момента на гърмежа. Глас зад камерата казва, че " заводът е ударен още веднъж ".

Местните поданици споделят, че Редкинският пробен цех създава авиационно гориво.
 Украйна отблъсна комбинирана офанзива с крилати ракети и шахеди през нощта
Украйна отблъсна комбинирана офанзива с крилати ракети и шахеди през нощта

Военновъздушни сили настояват, че са съумели да смъкват четири ракети " Калибър ", една X-59/X-69 и 23 дрона Шахед-131/136 камикадзе
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР